Moda Tasarımcısı Günseli SÖNMEZ'i okulumuzda konuk ettik.

Okulumuzda Meslek Tanıtım Günleri kapsamında, Moda Tasarımcısı Günseli SÖNMEZ'i konuk ettik. Okulumuzun Edebiyat Öğretmeni Murat SÖNMEZ ’in Başkent Üniversitesi Moda Tasarım ve Teknolojileri bölümünü başarıyla tamamlayıp moda tasarımcısı olan kızı Günseli SÖNMEZ, Moda ve Teskstil Tasarım bölümünü nasıl kazandığını, bu alanın inceliklerini, bu alandaki istihdam imkanlarını ve iş olanakları ile ilgili bilgiler vererek öğrencilerimizle bir söyleşi yaptı. Bu alanı severek okuduğunu, ünlü modacılarla çalıştığını, hobileri arasında dans etmek ve fotoğrafçılık olduğunu kendi tasarladığı kıyafetlerle dans etmeyi çok sevdiğini belirtti. Güzel sohbeti ve bir çok alanda edindiği tecrübeleriyle öğrencilerimize yeni ufukları açtığı için kendisine teşekkür ederiz.

18.09.2023 281

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined