DÜZCE / AKÇAKOCA - Akçakoca Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Eyl

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Haftalık Ders Programı ve Nöbet Çizelgesi için aşağıdaki linke tıklayınız.

May

Okulumuzda Akçakoca Kaymakamı Yasin ÖZTÜRK.İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ömer EzerŞube Müdürümüz Hüseyin DİLEK ve Okul Müdürlerinin katılımıyla;Okul Sağlığından,Moda Tasarımına,Eğitici-Öğretici oyun materyallerinden Doğadan Sanata kadar birçok konuda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Proje Sergimizi gerçekleştirdikKaymakamımız Yasin ÖZTÜRK´e öğrencilerimiz tarafından her bir taşı öğrenci öğretmen ve idareciler tarafından boyanmış Türk Bayrağı hediye edildi.

Projede emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Genç Nesillerin Şehitlik ve Gaziliğin Kutsallığını ve önemini anlamalarına katkı sağlamak amacıyla okulumuzda seminer verildi.

Nis

´Başarıya Bir Adım Projesi´ kapsamında Okulumuz öğrencilerine hem Yüksek Öğretime hazırlık hemde kendilerini ölçmeleri açısından deneme sınavları yapmaya devam ediyoruz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığının ´Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Projesi´ni Okulumuzda ´Meslek Liseleri Hayata Değer Katıyor sloganıyla uygulamya geçirdik.Okulumuz Müdür,Öğretmen ve Öğrencileriyle yardıma muhtaç ailelerimizi ziyarette bulundukOnların okulumuzdaki bölümlerimiz karşılığında ihtiyaçlarını giderdik.Gönüllerini ve hayır dualarını aldık.

Mrt

Kardeş Okul Projesi kapsamında planlanan ´Masal okuma ve Sınıf içi oyun etkinliği´ ile ilgili kardeş okulumuz Barbaros Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelerek İlçemizde Bulunan Böyören İlkokulunu ziyaret ettik.Çocuk Gelişimi Alanı Öğretmenimiz Ülkü YANMAZ rehberliğinde Anasınıfı öğrencilerine masal okuması ve oyun etkinlikleri yaptık.Anasınıfı öğrencilerine birde meyve ikramında bulunduk.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Öğrencilerine Yeni Sınav Sistemi,Bağımlılık,İnternet Kullanımı ve İstismar gibi önemli konularda seminer verildi.İlçemiz okullarından Fedai Karabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Esra AKMAN bu önemli konularda öğrencilerimize rehberlik etti.

Mrt

Okulumuz Uygulama Sınıfı öğrencilerimiz İlçemiz Emniyet Müdürlüğü ve İtfaiyesine Ziyarette bulundular.Bu ziyaret kapsamında Emniyet Müdürlüğü ve İtfaiye Çalışanlarıyla bir araya gelen öğrencilerimiz bu meslekler ve çalışma şartları hakkında bilgi edindiler.Öğrencilerimiz bu ziyarette çok mutlu oldular.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığının ´Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Projesi´ni Okulumuzda ´Meslek Liseleri Hayata Değer Katıyor sloganıyla uygulamaya devam ediyoruz.Okulumuz Müdür,Öğretmen ve Öğrencileriyle yardıma muhtaç ailelerimizi ziyarette bulunup, onların okulumuzdaki bölümlerimiz karşılığında ihtiyaçlarını gidermeye, gönüllerini ve hayır dualarını almaya devam ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Giyim Üretim Teknolojisi Alanı Öğrencileri alanlarıyla ilgili çalışma ortamını gözlemlemek,alanlarıyla ilgili son teknoloji makineleri tanımak ve işleyişi öğrenmek amacıyla ilçemizde bulunan SYL Tekstil ve Modasima Tekstile işletme gezisi düzenledik.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Afrin´deki Mehmetçiklerize destek ve moral olması amacıyla “Afrin’e Bir Sıcak Dua İle Bir Avuç Fındık” sloganıyla öğrencilerimizin getirdikleri fındıklarla birlikte yazdıkları mektupları Afrin´e gönderdik.Fındıklarla birlikte askerimize bol bol  dualarımızıda gönderdik.Öğrencilerimize ve velilerimize bu sağ duyulu davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin ; sahip oldukları milli, manevi,ahlaki, insani ve kültürek değerleri geliştirmeleri, yardımlaşma,kardeşlik,merhamet,vicdan,birlik ve beraberlik duygularının petiştirilmesi amacıyla öğretmenlerimizle birlikte okulumuzda ´Meslek Liseleri Öğrencileri Ailelelerimizle Buluşuyor Projesi´ ´Meslek Liseleri Hayata Değer Katıyor.´ Sloganıyla uygulanmaktadır.Projemizle ilgili bilgiler linkte mevcuttur.

Şbt

´Kardeş Okul´ projesi kapsamında bir grup okulumuz öğrencisiyle kardeş okulumuz Barbaros Anadolu Lisesi´ne ziyarette bulunduk.Etkinlik içersinde kitap okumanın önemini vurgulamak amacıyla karsılıklı kitap hediyeleşmesi yapıldı.Bunun yanı sıra paylaşmanın ve birlikteliğin vurgusu yapılarak  kitap okuma etkinliği yapıldı.

Şbt

Okulumuz ara döneme girdiği sürede tadilat,bakım ve onarım işleri yapıldı.Boyası aşınmış trabzanlar boyandı.Atatürk Köşesi yenilendi.Okulumuz koridorunda Edebiyat Sokağı oluşturuldu.15 Temmuz Demeokrasi ve Şehitleri Anma Köşesi oluşturuldu.Okul mescidimizin zeminine parke döşenirken halısı yıkandı ve okulumuz yeni döneme hazır ve nazır duruma getirildi.

Ock

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem sonu karne töreni yapıldı.Törende Onur, Takdir ve Teşekkür belgesi almaya hak kazanan öğrencilerin belgeleri verildi.Aynı zamanda ahlaklı birey ve okula devamsızlık konularında çocuklarına desteklerinden dolayı velilere    öğrencilerle ulaştırılmak üzere ´Teşekkür Belgesi´gönderildi. Kendilerine teşekkürleri bir borç biliyoruz.

Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.