DÜZCE / AKÇAKOCA - Akçakoca Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Cumhuriyetimizin 95. yıldönümü münasebetiyle ilçe genelinde düzenlenen Cumhuriyet konulu kompozisyon yarışmasında 10-A sınıfından Dilara PARLAYAN ilçe ikinciliği elde etmiştir.  Okulumuz 10-A sınıfı öğrencisi Dilara PARLAYAN, hediyesini bayram kutlamaları esnasında ilçe kaymakamı Yasin ÖZTÜRK´ün elinden almıştır. Dereceye giren öğrencimizi tebrik ederiz.

Kas

İlçemizde düzenlenen Cumhuriyet Koşusu´nda okulumuzdan Gizem KESGİN, ilçe birincisi olmuştur. Cumhuriyet gençliği adına koşan Gizem KESGİN, bu koşuda büyük bir azimle birinci gelerek, okulumuzun yüz akı olmuştur.

Kas

Öğrencilerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle düzenlenen Cumhuriyet Koşusu´nda takım halinde ilçe ikinciliğini elde ettiler. Bireyselde 10-A sınıfı öğrencisi Gizem KESGİN ilçe birincisi olarak okulumuzun gururu olmuştur.  Takımda yer alan öğrencilerimiz Gizem KESGİN, Semanur TÜRKOĞLU, Çağla ÜSTÜNER ve Zeynep ZENGİN okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Kendilerine ve emeği geçen idareci ve öğretmen kadromuzu tebrik ediyoruz.

Kas

Akçakoca Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Cumhuriyetimizin 95. yılını Akçakoca İlçe Stadyumu´nda kutladık.

Ekm

KARDEŞ OKULUMUZ BARBAROS ANADOLU LİSESİ YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİ OKULUMUZU ZİYARETE GELDİ. İKİ OKUL TARAFINDAN DA KARŞILIKLI OLARAK PAYLAŞMANIN VE BİRLİKTELİĞİN VURGUSU YAPILDI.

Ekm

OKUL ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANI SEÇİMLERİ SONUCUNDA OY ÇOKLUĞUYLA 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN SUDE NUR AKÇA OKUL MECLİS BAŞKANI OLDU.

Ekm

AKÇAKOCA İLÇESİNDE DÜZENLENEN 4007 TÜBİTAK BİLİM ŞENLİĞİNE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE KATILIM SAĞLADIK.

Ekm

SEMİNER DÖNEMİNDE ÖĞRETMENLERİMİZLE BİRLİKTE KAHVALTI YAPTIK.

Ekm

OKUL MÜDÜRÜ OLARAK ATANAN SAYIN YELİZ YALILI 13.08.2018 TARİHİ İTİBARİYLE GÖREVE BAŞLAMIŞTIR.

Eyl

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 01.10.2018 Tarihinden İtibaren Uygulanacak Haftalık Ders Programı ve Nöbet Çizelgesi ektedir.

Nis

´Başarıya Bir Adım Projesi´ kapsamında Okulumuz öğrencilerine hem Yüksek Öğretime hazırlık hemde kendilerini ölçmeleri açısından deneme sınavları yapmaya devam ediyoruz.

Nis

Genç Nesillerin Şehitlik ve Gaziliğin Kutsallığını ve önemini anlamalarına katkı sağlamak amacıyla okulumuzda seminer verildi.

May

Okulumuzda Akçakoca Kaymakamı Yasin ÖZTÜRK.İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ömer EzerŞube Müdürümüz Hüseyin DİLEK ve Okul Müdürlerinin katılımıyla;Okul Sağlığından,Moda Tasarımına,Eğitici-Öğretici oyun materyallerinden Doğadan Sanata kadar birçok konuda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Proje Sergimizi gerçekleştirdikKaymakamımız Yasin ÖZTÜRK´e öğrencilerimiz tarafından her bir taşı öğrenci öğretmen ve idareciler tarafından boyanmış Türk Bayrağı hediye edildi.

Projede emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığının ´Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Projesi´ni Okulumuzda ´Meslek Liseleri Hayata Değer Katıyor sloganıyla uygulamya geçirdik.Okulumuz Müdür,Öğretmen ve Öğrencileriyle yardıma muhtaç ailelerimizi ziyarette bulundukOnların okulumuzdaki bölümlerimiz karşılığında ihtiyaçlarını giderdik.Gönüllerini ve hayır dualarını aldık.