DÜZCE / AKÇAKOCA - Akçakoca Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

´Kardeş Okul´ projesi kapsamında bir grup okulumuz öğrencisiyle kardeş okulumuz Barbaros Anadolu Lisesi´ne ziyarette bulunduk.Etkinlik içersinde kitap okumanın önemini vurgulamak amacıyla karsılıklı kitap hediyeleşmesi yapıldı.Bunun yanı sıra paylaşmanın ve birlikteliğin vurgusu yapılarak  kitap okuma etkinliği yapıldı.

Şbt

Okulumuz ara döneme girdiği sürede tadilat,bakım ve onarım işleri yapıldı.Boyası aşınmış trabzanlar boyandı.Atatürk Köşesi yenilendi.Okulumuz koridorunda Edebiyat Sokağı oluşturuldu.15 Temmuz Demeokrasi ve Şehitleri Anma Köşesi oluşturuldu.Okul mescidimizin zeminine parke döşenirken halısı yıkandı ve okulumuz yeni döneme hazır ve nazır duruma getirildi.

Ock

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem sonu karne töreni yapıldı.Törende Onur, Takdir ve Teşekkür belgesi almaya hak kazanan öğrencilerin belgeleri verildi.Aynı zamanda ahlaklı birey ve okula devamsızlık konularında çocuklarına desteklerinden dolayı velilere    öğrencilerle ulaştırılmak üzere ´Teşekkür Belgesi´gönderildi. Kendilerine teşekkürleri bir borç biliyoruz.

Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Okulumuz bünyesinde düzenlenen "Mimoza Çiceği" şiir dinletimiz okulumuz çok amaçlı salonunda beğeniye sunuldu.Etkinliğimize birçok okul müdürünün yanı sıra kardeş okulumuz Barbaros Anadolu Lisesi ve Gönül Yavuz İlköğretim öğrencileride katıldı.´Başarıya Bir Adım Kala Projesi´ kapsamında öğrencilerimizin özverili çalışmaları ve okulumuz Edebiyat Öğretmeni Selma ÖZTÜRK´ün rehberliğinde  başarılı bir performans sergilendi.

Kas

Okulumuzda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün ölümsüzlüğünün 79.yıl dönümü anıldı. Bu programda emeği geçen bütün öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve uygulamalı sınıfı miniklerimize teşekkür ederiz.

Kas

Akçakoca Kaymakamı Sayın Yasin ÖZTÜRK ve Akçakoca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ömer EZER Okulumuzu ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundular.Bu ziyaret esnasında Okul Müdürümüz Recep SAY okulumuzun fiziki yapısı ve okulumuzda devam eden projeler hakkında kendilerine bilgilendirici sunum yaptı.

Kas

Akçakoca 15 Temmuz Gazisi Ferhat GÖKMEN 15 Temmuz 2016 tarihinde Ankara´da yaşadıklarını bizlerle paylaştı.Gazimiz bu şöyleşiyi ile gençlerimize vatan,millet sevgisi aşılamak ve bu konularda farkındalık yaratmayı amaçladığını belirtti.Kendisine teşekkür eder, Bütün Gazilerimiz adına kendisine  Allahtan acil şifalar,

Şehitlerimize Allahtan Rahmet Diliyoruz.

Ekm

21.10.2017 tarihinde okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla ANKARA´ya gezi düzenlenmiştir.Gezi kapsamında Gazi Üniversitesi,Anıtkabir, Havacılık Müzesi,Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaret edildi.

Ekm

Okulumuz bünyesinde geçtiğimiz günlerde Okul Meclis Başkanı seçimi yapıldı.Oyların büyük bir çoğunluğunu alarak Okul Meclis Başkanı 10/B sınıfı öğrencisi Esranur GÜBÜL seçildi.Kendisine İlçe Meclis Başkanı seçimlerinde başarılar diliyoruz.

Ekm

Okuluz öğrencilerinde 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA konusunda farkındalık yaratmak amacıyla 9/Asınıfı öğrencilerinden (Ceren KALAYCI,Vesile ÖZDEMİR,Selvinur ÖRNEK,Sema GÖKTAŞ,Şeyma UYAR  ve Yeliz GÜMÜŞTAŞ) oluşan bir grup ile Öğretmenlerimizden Duygu ARSLAN rehberliğinde 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ adlı pano oluşturularak okul öğrencilerimize sunuldu.

Haz

2016-2017 Öğretim Yılı mezunlarımıza geleceklerindeki hayatlarında başarı, mutluluk ve sağlıklı yaşam diliyoruz.

Haz

Okulumuz Akçakocamızın sahillerinin güzelleşmesi için kardeş okulumuz Barbaros Anadolu Lisesi ile beraber ve Akçakoca Belediyesinin desteğiyle Akçakocanın mavi bayraklı sahillerinin mavi bayraklı kalması için sahilleri temizlemeye çıktık.´En güzel temizlik kirletmemektir.´sloganıyla sahillerimizi temizledik.

May

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Tübitak Bilim Fuarımız Akçakoca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer EZER,İl Genel Meclis Üyesi Ayfer YILMAZ,Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meral ÇALIŞKAN, Protokol Üyeleri ve Velilerin katılımıyla gerçekleşti.Fuara katılan misafirler projelere teker teker büyük ilgi gösterdi.Öğrencilerimizin ve Öğretmenlerimizin özverili ve özenli çalışmaları sayesinde Tübitak Bilim Fuarımız takdirleri topladı.

May

Okulumuz 2016-2017 eğitim öğretim yılı Giyim üretim teknolojisi Alanı öğrencilerinin ürettiği tasarım kıyafetler ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencilerinin ürettiği kostümlerin sergilendiği defilemiz geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin özverili çalışmalarıyla gerçekleşen defile gelen misafirlerin takdirlerini topladı.

Mrt

2016 – 2017 Eğitim Öğretim Yılında Müftülük ve Valilik arasında imzalanan protokol ile birlikte anaokullarında verilmeye başlanan Değerler Eğitimi kapsamında Akçakoca Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Sınıfı 4-5 yaş grubu öğrencileri Akçakoca Merkez Camii ve Akçakoca Müftülüğüne ziyarete gittiler. Merkez Camii Baş İmamı İshak ALBAYRAK minik öğrencilere İslam Dininin ibadet yeri olan camiyi tanıttı.

Değerler Eğitiminde Mühim yeri bulunan camiyi eğlenerek dokunarak ve severek öğrenmenin mutluluğunu yaşayan minikler velileri ve öğretmenleri ile birlikte değerler eğitimindeki katkıları için İlçe Müftümüz Sayın Mehmet TAŞÇI’ ya ziyarette bulundular. İlçe Müftümüz Mehmet TAŞÇI bu güzel gün anısına minik öğrencilere hediye ve ikramda bulundu.