DÜZCE / AKÇAKOCA - Akçakoca Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI TAKVİMİ VE KLAVUZU YAYINLANDI.

SINIF SINAV

5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı,9,10 ve 11 inci sınıflar

BAŞVURU TARİHİ                  SINAV GİRİŞ BELGESİ İLANI

12 Mart-05 Nisan 2018                 24 Mayıs 2018

SINAV TARİHİ SINAV                      SONUÇLARIN İLANI

03 Haziran 2018 Saat: 10.00               18 Temmuz 2018

Ock

Mesleki Açık Lise Öğrencilerinin 8-23 Ocak tarihleri arasında kayıt yenilemeleri yapılacaktır.

Kayıt Yenileme Ücreti: 30 TL

Temrinlik Ücreti: 40 TL

Öğrenci adayları, kayıt ücretinin 30 TL´sini Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesine T.C. kimlik numaralarını bildirerek Destek Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü hesabına yatırılacaktır.

TEMRİNLİK HESABI:16000096 (HALK BANKASI)

OKUL AİLE BİRLİĞİ HESABI: 16000096 (HALK BANKASI)

Tem

Üniversite sınav tercihlerinde öğrencilerimize yardımcı olmak amacıyla 18-26 Temmuz 2017 tarihleri arasında öğretmenlerimizden oluşan komisyon oluşturulmuştur.Öğrencilerimiz bu tarihler arası okula gelerek sınav tercihlerini komisyondaki öğretmenlerimizle beraber yapabilirler.

Tem

Haz

Üniversite sınav tercihlerinde öğrencilerimize yardımcı olmak amacıyla 26 Temmuz-2 Ağustos 2016 tarihleri arasında öğretmenlerimizden oluşan komisyon oluşturulmuştur.Öğrencilerimiz bu tarihler arası okula gelerek sınav tercihlerini komisyondaki öğretmenlerimizle beraber yapabilirler.

Mrt

Kayıt Yenileme Tarihleri