DÜZCE / AKÇAKOCA - Akçakoca Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

Mesleki Açık Lise Öğrencilerinin 8-23 Ocak tarihleri arasında kayıt yenilemeleri yapılacaktır.

Kayıt Yenileme Ücreti: 30 TL

Temrinlik Ücreti: 40 TL

Öğrenci adayları, kayıt ücretinin 30 TL´sini Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesine T.C. kimlik numaralarını bildirerek Destek Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü hesabına yatırılacaktır.

TEMRİNLİK HESABI:16000096 (HALK BANKASI)

OKUL AİLE BİRLİĞİ HESABI: 16000096 (HALK BANKASI)

Tem

Üniversite sınav tercihlerinde öğrencilerimize yardımcı olmak amacıyla 18-26 Temmuz 2017 tarihleri arasında öğretmenlerimizden oluşan komisyon oluşturulmuştur.Öğrencilerimiz bu tarihler arası okula gelerek sınav tercihlerini komisyondaki öğretmenlerimizle beraber yapabilirler.

Tem

Haz

Üniversite sınav tercihlerinde öğrencilerimize yardımcı olmak amacıyla 26 Temmuz-2 Ağustos 2016 tarihleri arasında öğretmenlerimizden oluşan komisyon oluşturulmuştur.Öğrencilerimiz bu tarihler arası okula gelerek sınav tercihlerini komisyondaki öğretmenlerimizle beraber yapabilirler.

Kayıt Yenileme Tarihleri

Ock