Akçakoca Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizi toplumun ihtiyaçlarını, çağın gereksinimlerini karşılayabilecek şekilde, onları yeteneklerini kullanabilen, üretken, kendine güvenen, topluma yararlı birer birey olarak yetiştirmek. Öğrencilerimizi bilgili, çevreleriyle iyi ilişkiler kurabilen, olaylara çok yönlü ve nesnel bakabilen Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı, milli değerlerle çağdaş değerleri harmanlayabilen, nitelikli bireyler olarak yetiştirmek.

Misyon: Ekonomik ve sosyal sektörlerin işgücü taleplerini mesleki ve teknik eğitim ile karşılamak, isteyenleri meslek sahibi yapmak, ulusal ve uluslararası standartlara uygun mesleki yeterliliğe sahip iş gücü yetiştirmek, mesleği değerli kılmak için strateji ve politikalar geliştirmek ve uygulamak.

Başarılar:

Saatler: 08.35 - 17.10
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Halk Oyunları Ekibi, Masa Tenisi Takımı, Voleybol Takımı, Futbol Takımı
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2018-2019 PROJELER *Annem Varsa Ben de Varım *Başarıya Bir Adım *Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor *Kardeş Okul

Telefon - 0536 621 02 80

WEB - https://akcakocakml.meb.k12.tr