DÜZCE / AKÇAKOCA - Akçakoca Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MESLEKİ AÇIK LİSE YENİ KAYIT VE KAYIT YENİLEME

Meslekî Açık Öğretim Lisesi 2018/1. Dönem İlk Kayıt işlemleri 03 - 21 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Belirtilen tarihlerde çeşitli nedenlerle İlk Kayıt işlemlerini yaptıramamış öğrenciler için 22 - 28 Eylül 2018 tarihleri arasında ise Mazerete Bağlı İlk Kayıt işlemleri yapılacaktır.

İlk Kayıt yaptıran öğrencilerin Ders Seçimi işlemleriMeslekî Açık Öğretim Lisesi Haftalık Ders Çizelgesinde yapılacak düzenlemelerle ilgili Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı Onayı alındıktan sonra başlayacaktır. Ders Seçimiişlemlerinin yapılacağı tarihler belirlendiğinde http://maol.meb.gov.tr/ adresinden duyurulacaktır.

Kayıt Yenileme Ücreti: 30 TL

Öğrenci Yüz Yüze Eğitim İş ve İşlemleri Bedeli: 40 TL

Öğrenci adayları, kayıt ücretinin 30 TL´sini Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesine T.C. kimlik numaralarını bildirerek Destek Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü hesabına yatırılacaktır.

TEMRİNLİK HESABI:16000096 (HALK BANKASI)

Yayın: 22.01.2018 - Güncelleme: 15.09.2018 19:31 - Görüntülenme: 80